';

TAI CHI

Tai Chi är på en och samma gång gymnastik, meditation och Qi Gong. Grundövningen är den långsamma Tai Chi-formen, som är en flytande och obruten serie rörelser. Det kan kallas röreselsemeditation. Rörelserna utförs långsamt, mjukt och ändå kraftfullt, med avspänd kropp och avspänt sinne, men med djup koncentration, på ett sådant sätt att hela organismen stärks och balanseras. Genom att öka det fria flödet av Qi-energi arbetar Tai Chi på att återskapa balansen mellan människans fysiska, mentala och själsliga natur. Det motverkar stress och sjukdomar, leder till bättre hälsa och välbefinnande. Studier visar att Tai Chi bland annat verkar bromsa Alzeimhers.
Tai Chi Chuan, som är det fullständiga namnet, kan läras av alla oavsett kön, ålder och fysiska förutsättningar. (lånat från taichi.nu)

Vår instruktör är Jessie Gao som är uppvuxen i Kina med Tai Chi, Qi Gong och Yoga som ett naturligt inslag i hennes vardag. Att se på träning som inte enbart rörelser utan en del i en filosofi är något som genomsyrar hennes klasser och ger en extra dimension till träningen.
Hon jobbar med holistiska hälsoprogram baserade på den 1000-åriga österländska filosofin och har undervisat och arbetat i över 20 år runt om i världen. Hon har skrivit många böcker och är en efterfrågad föreläsare. Läs gärna mer om Jessie på hennes hemsida: www.jessiegao.com

Priser:
PT enstaka sessioner 60 min 700:-
PT 10 ggr a 60 min 6000:-
PT Liten Grupp – enligt överenskommelse (4-6 personer)
DuoPT 10 ggr á 60 min 4800:-/person

Gruppträning
Vi startar regelbundet nya kurser. Schemat hittar du här 
Vi har även workshops. Info och bokning här