';

WORKSHOPS & EVENTS

Kalendarium

Friday Night at THK
Mindful Moves, Yogalates, bubbel och Träningskläder 22/3 18:00 - 20:00
Image
Möt våren i snygga, fantastiskt sköna, planet- och folkvänliga kläder!
Asquith kommer till oss och visar upp vårens kollektion. Kläm, känn, prova och få 10% vid förbeställning. Vi säljer också ut höstens kollektion till 20% rabatt.

Kvällens träning består dels av Mindful Moves – ett koncept som Anna och Anthony utvecklat tillsammans. En fusion av yoga, pilates, basal kroppskännedom, andningsteknik och mindfullness. En klass där vi bara tillåter kroppen att röra sig utan smärta. En slags fysisk meditation med syftet att öka rörlighet och välbefinnande.

Yogalates är ett pass där vi blandar olika yoga- och pilatesövningar i ett skönt flöde. Passet påbörjas och avslutas med en kort avslappning. Fokuset ligger på stretching och andning men vi utmanar även styrkan och uthålligheten. Övningarna samt positionerna varierar, vissa mer utmanande än andra men samtliga kan anpassas efter deltagarnas möjligheter. Inslag av hatha, yin och kundaliniyoga.

18:15- 18:45 Mindful Moves med Anna
19:00-19:45 Yogalates med Kate

Vi bjuder på tilltugg och bubbel!

Vi är stolta att få vara en av få återförsäljare i Sverige till klädmärket Asquith. Läs gärna mer om Alice och hennes fina policy här: https://www.asquithlondon.com/about-us/alice-asquith/

Pris: 295:-

Hot stone massage - workshop
Lördag 17/3 kl 9-17 (lunch 12-13)
Image
Vi vidareutbildar vår personal i hot stone massage och har 1 plats över.

Förkunskap: utbildad massageterapeut

Pris: 795:-

Friday Night at THK - DANCE PARTY!
5 april / kl 18 – 20
Image
En härlig start på helgen!
Fira fredagskvällen med tre fartfyllda danspass och glatt mingel med skön mix av nyttigt och onyttigt. Vi startar med en het och glädjefylld Zumba med Karin, fortsätter med att skaka på höfterna och dansa karnevalsamba med Kate och avslutar med Teris häftiga dance fusion av ragga, show jazz, sassy jazz, charlston och twist – en resa genom tiden som självklart börjar med flashdance!
Släpp loss och få härlig fredagsfeeling tillsammans med oss!

18-18:30 Zumba med Karin
18:30-18:45 Samba med Kate
18:45-19 Paus med tilltugg och nyttig drink
19-19:45 Dance fusion med Teri
19:45-20 Mera mingel och tilltugg

Pris: 295:-

THKs Träning för Livet presenterar:


Maria Bild Och Soma Moves & Mind
Lördag 30/3 kl 10:30-11:35
Image
Pengarna går till Barnen i Jemen via UNICEF

Maria Bild är kanske mest känd från Let´s dance där hon under sina 7 säsonger bland annat vann med Måns Zelmerlöw och hjälpte sätta tävlingsdans på kartan för oss svenskar. Hon har en meriterande tävlingskarriär med flera SM-guld och höga internationella placeringar. Hon driver idag en egen dansskola för barn- och ungdom. Tillsammans med flera kollegor är hon även en del av ett danskompani som startats av Tobias Karlsson. Läs gärna mer om Maria här: mariabild.com

SOMA MOVE® är en kombination av styrka, flexibilitet, balans, rytm och smidighet. Det är du och mattan. Barfota med andningen i harmoni med din kropp och svetten droppandes! Konceptet är utvecklat av Linus Johansson och Cecilia Gustafsson och har tagit träningssverige med storm de senaste åren.
Du kan läsa mer på somamove.com.

Pris:
Du väljer 1 av 3 prisnivåer och dina pengar går oavkortat till Barnen i Jemen (endast webshopens betalavgift på ett par kronor per köp dras av)
195:- är minimiavgiften.